نام و نام خانوادگی محمدرضا بهرامی شغل کارمند سایر سازمانهای داخلی تحصیلات کارشناسی ارشد / علوم دامی وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپشده مقاله ارائهشده کتاب پایان نامه های تقاضا محور و غیر تقاضا محور طرح پژوهشی خاتمهیافته افتخارات و جوایز استانی، کشوری و بینالمللی ابداع عنوانمجله 1 بررسی سطوح مختلف کروم پیکولینات بر عملکرد تولید، کیفیت تخم و متابولیتهای خونی در بلدرچینهای تخمگذار پژوهش هاي توليدات دامي 2 بررسی فراسنجههای کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه های گوشتی سویه راس 308 فصلنامه تحقيقات كاربردي در علوم دامي 3 Forage inclusion in calf starter has the best outcome when it is supplemented since 21 days after birth in Holstein calves Tropical Animal Health and Production 4 بررسی بافت شناسی برخی اجزای دستگاه گوارش، کبد و هماتولوژی جوجههای گوشتی تحت تیمار با اسانس آویشن خالص و محافظت شده دامپزشكي ايران 5 بررسی اثرات متقابل منبع غلات و نسبت علوفه به کنسانتره بر فراسنجه های خونی و عملکرد تولید مثلی در میش هایی که همزمان سازی فحلی شده اند محيط زيست جانوري 6 بررسی مقایسه ای فاکتورهای عملکردی، خون شناسی، متابولیتهای خونی و بافت شناسی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر متعاقب مصرف جیره های حاوی آلژینات و فلاووفسفولیپول تحقيقات دامپزشكي و فرآورده هاي بيلوژيك 7 بررسی اثر اسانس آویشن خالص و ریزپوشانیشده با آلژینات بر عملکرد، اندامهای داخلی ، آنزیمهای آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای خونی درجوجههای گوشتی علوم دامي ايران