1 |
بررسی سطوح مختلف کروم پیکولینات بر عملکرد تولید، کیفیت تخم و متابولیتهای خونی در بلدرچینهای تخمگذار
|
پژوهش هاي توليدات دامي
|
2 |
بررسی فراسنجههای کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه های گوشتی سویه راس 308
|
فصلنامه تحقيقات كاربردي در علوم دامي
|
3 |
Forage inclusion in calf starter has the best outcome when it is supplemented since 21 days after birth in Holstein calves
|
Tropical Animal Health and Production
|
4 |
بررسی بافت شناسی برخی اجزای دستگاه گوارش، کبد و هماتولوژی جوجههای گوشتی تحت تیمار با اسانس آویشن خالص و محافظت شده
|
دامپزشكي ايران
|
5 |
بررسی اثرات متقابل منبع غلات و نسبت علوفه به کنسانتره بر فراسنجه های خونی و عملکرد تولید مثلی در میش هایی که همزمان سازی فحلی شده اند
|
محيط زيست جانوري
|
6 |
بررسی مقایسه ای فاکتورهای عملکردی، خون شناسی، متابولیتهای خونی و بافت شناسی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر متعاقب مصرف جیره های حاوی آلژینات و فلاووفسفولیپول
|
تحقيقات دامپزشكي و فرآورده هاي بيلوژيك
|
7 |
بررسی اثر اسانس آویشن خالص و ریزپوشانیشده با آلژینات بر عملکرد، اندامهای داخلی ، آنزیمهای آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای خونی درجوجههای گوشتی
|
علوم دامي ايران
|