محمدرضا امیرجانی (بازنشسته)

صفحه نخست /محمدرضا امیرجانی (بازنشسته)
محمدرضا امیرجانی (بازنشسته)
نام و نام خانوادگی محمدرضا امیرجانی (بازنشسته)
شغل عضو هیئت‌علمی دانشگاه اراک
تحصیلات دکترای تخصصی / فیزیولوژی گیاهی
وبسایت مشاهده
پست الکترونیک
 عنوانهمایش
1 مقایسه فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی در پاسخ به تنش اکسیداتیو ناشی از حضور فلز سرب در محیط کشت کالوس گیاه پریوش (Catharanthous Roseus L)
2 بررسی توان زیستی و مقایسه فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی گیاه پریوش (Catharanthous Roseus L) در محیط کشت حاوی غلظتهای مختلف سدیم نیترو پروساید
3 تاثیر فلز کادمیم بر مایه پروتئین، میزان کل فلاونوئیدها، آلکالوئیدها و ترکیبات فنلی در کالوس گیاه پریوش (Catharanthous Roseus L)
4 القا ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در پاسخ ب تنش اکسیداتیو ناشی از حضور پراکسید هیدروژن در محیط کشت سلولی گیاه پریوش (Catharanthus Roseus L)
5 تاثیر نیکل بر تولید متابولیت های ثانویه و پروتئین درکالوس گیاه پریوش
6 تاثیر پراکسید هیدروژن بر تولید لیپید در ریز جلبک نانو کلوپسین اوشنیکا به عنوان منبع بیودیزل
7 تاثیر فرم ازت محیط کشت بر میزان لیپید کل ریزجلبک نانو کلروپسیس اوشنیکا (Nanochlorospsis oceanic) به عنوان منبع بیو دیزل
8 اثر غلظت های مختلف شوری بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و مقدار پرولین گیاه نخود( . Cicer arietinum L).
9 اثر غلظت های مختلف شوری بر پارامترهای رشد، آنتی اکسیدانها و عناصرگیاه نخود ( . Cicer arietinum L).
10 اثر تنش شوری بر جوانه زنی، رشد، ، میزان عناصر و آنزیم های آنتی اکسیدان در گندم نان
11 تأثیر اسیدآسکوربیک بر رشد، میزان پروتئین و پاسخ آنتی اکسیداتیو گیاه گندم در تنش شوری
12 تأثیر اسیدآسکوربیک بر میزان رنگیزه های فتوسنتزی، سطح برگ و پرولین گندم نان Triticum aestivum
13 اثر غلظت های مختلف شوری بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و مقدار پرولین گیاه نخود( . Cicer arietinum L).
14 بررسی تاثیر نانواکسید روی بر میزان پرولین و پروتئین گیاه برنج (Oryza Sativa)
15 بررسی تاثیر نانواکسید روی بر میزان آنتی اکسیدانهای آنزیمی وبرخی شاخصهای فیزیولوژی گیاه برنج (Oryza Sativa)
16 بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی بر مقدار رنگیزه های تنفسی گیاه برنج (Oryza Sativa)
17 اثیر نانو اکسید روی بر میزان کلروفیل و کاروتنوئید گیاه ذرت (Zea mays L.) و مقایسه آن با اکسید روی معمولی
18 تاثیر نانو اکسید روی بر محتوی آنزیم و پروتئین گیاه ذرت (Zea mays L.) و مقایسه آن با اکسید روی معمولی
19 تاثیر نانو اکسید روی بر میزان کلروفیل و کاروتنوئید گیاه ذرت (Zea mays L.) و مقایسه آن با اکسید روی معمولی
20 تاثیر نانو اکسید روی بر گیاه ذرت
21 مقایسه پاسخ های فیزیولوژیک به تنش شوری در ارقام مقاوم و حساس برنج ایرانی
22 جداسازی، خالص سازی و شناسایی گونه های بومی باکتری آزوسپیریلوم از ریشه های گندم کشت شده در مزارع اطراف شهر اراک
23 تاثیر NaCl بر پلاستیدها
24 تاثیر تیمار سرب بر رشد،پیگمان های فتوسنتزی و میزان جذب سرب توسط گیاه یونجه (medicago sativa L)
25 اثر نیتریک اکسید با منشا بیرونی در گیاه سویا تحت تنش شوری
26 بررسی اثر آلومنیوم بر جوانه زنی،رشد ریشه و فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم برنج
27 اثر کاربرد نانواکسید آهن بر فعالیت برخی از آنتی اکسیدان های گیاه پریوش
28 اثر کاربرد نانواکسید آهن بر میزان رنگریزه های گیاه پریوش
29 اثر کاربرد نانواکسید آهن بر میزان شاخص های رشد گیاه پریوش
30 بررسی تاثیر نانو اکسید روی بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی گیاه پریوش
31 بررسی تاثیر نانو اکسید روی بر جذب عناصر در گیاه پریوش
32 بررسی تاثیر نانو اکسید روی بر پرولین،پروتئین و شاخص های رشدی گیاه پریوش
33 بررسی تاثیر نانو اکسید روی بر رنگیزه های فتوسنتزی و کربو هیدرات های گیاه پریوش
34 مقایسه فعالیت انزیم های انتی اکسیدانی در پاسخ به تنش اکسیداتیو ناشی از حضور فلز سرب در محیط کشت کالوس گیاه پریوش
35 تاثیر غلظت های مختلف فلز نیکل بر فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی در کالوس گیاه پریوش
36 بررسی القا مرگ برنامه ریزی شده سلول در ریشه دو رقم برنج
37 مقایسه فعالیت انزیم های انتی اکسیدانی در پاسخ به تنش اکسیداتیو ناشی از حضور پراکسید هیدروژن در محیط کشت سلولی گیاه پریوش