1 |
تاثیر تغذیه دانه جو کامل و پرک شده همراه با دو منبع پروتئین کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند نژاد مهربان
|
پژوهش هاي توليدات دامي
|
2 |
Treating canola meal changes in situ degradation, nutrient apparent digestibility, and protein fractions in sheep
|
Small Ruminant Research
|
3 |
Feed Conversion and Feed To Gain Ratios in Different Fattening Months and Castration Effects on Growth Performance in Iranian Lori-Bakhtiari Sheep Breed
|
International Journal of Basic Sciences and Applied Research
|
4 |
Investigation on optimal initial live weight and sex effect for fattening in fat-tailed Lori-Bakhtiari sheep in intensive rearing system
|
Scientific Journal of Animal Science
|
5 |
مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند
|
فصلنامه تحقيقات توليدات دامي
|
6 |
THE EFFECTS OF TWO FORAGE/CONCENTRATE RATIOS ACCOMPANIED WITH TWO DIFFERENT NITROGEN SOURCES ON RUMEN PARAMETERS AND NUTRIENTS DIGESTIBILITY IN SHEEP
|
International Journal of Agriculture: Research and Review
|