|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Physiological and biochemical responses of 10 commercial Iranian pistachio cultivars to freezing
Mohammadali Nikoogoftar Sedghi, Babak ValizadehKaji, Rouhollah Karimi, Ahmad Reza Abbasifar
(2020)
|
|
|
First report: Grafting of Three Iranian Commercial Pomegranate Cultivars on Drought Tolerant Rootstocks
Babak ValizadehKaji, Ahmad Reza Abbasifar, Hosein Bagheri, Golnar Zandievakili, Atieh Daryabeigi
(2020)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
بررسی تأثیر محلول پاشی عصاره ورمی کمپوست بر شاخص های رشدی قارچ دکمه ای ( Agaricus bisporus )
بابک ولی زاده کاجی، احمدرضا عباسی فر، مریم احسنی ایروانی، محمد حسین آباد
(1398)
فناوري توليدات گياهي: 19; 29-36
|
|
|
|
|
Phenotypic, pomological and chemical variations of the seedless barberry (Berberis vulgaris L. var. asperma)
somayeh goodarzi, Ali Khadivi, Ahmad Reza Abbasifar, Morteza Akramian torogh tey
(2018)
Scientia Horticulturae: 238; 38-50
|
تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتاب سوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد دلیشز
فاطمه ساروقی نیا، علی خدیوی، احمدرضا عباسی فر، علیرضا خالقی
(1397)
علوم و فنون باغباني ايران: 19; 31-40
|
|
|
|
|
|
|
تأثیر نیترات نقره بر تکثیر درون شیشه ای ارقام انار ملس یزدی و رباب
بابک ولی زاده کاجی، احمدرضا عباسی فر
(1395)
توليدات گياهي: 39(4); 53-64
|
Transformation of pomegranate (Punica granatum l.) a difficult-totransform tree
Babak ValizadehKaji, Ahmad Reza Abbasifar
(2017)
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology: 10; 46–52
|
Antibacterial Activity of Silver Nanoparticles Synthesized by Using Extracts of Hedera helix
Ahmad Reza Abbasifar, Spideh Ghani, Maryam Ahsani Iravani, Behnam Rafiee, Babak ValizadehKaji, Alireza Akbari
(2017)
Zahedan Journal of Research in Medical Sciences: 19(1); 1-6
|
مطالعه ارتباط بین صفات مورفولوژیک با گل دهی در هم گروه های سیر ایرانی
احمدرضا عباسی فر، فرشاد دشتی
(1394)
علوم باغباني ايران: دوره 46، شماره 1، بهار 1394; 63-75
|
مطالعه گلدهی و باروری دانه گرده در همگروههای سیر ایرانی
احمدرضا عباسی فر، فرشاد دشتی، عبدالکریم چهرگانی راد
(1394)
توليد و فرآوري محصولات زراعي باغي: دوره 5- شماره 15- بهار 1394; 143-153
|