ایمان حاج خدادادی

صفحه نخست /ایمان حاج خدادادی
ایمان حاج خدادادی
نام و نام خانوادگی ایمان حاج خدادادی
شغل عضو هیئت‌علمی دانشگاه اراک
تحصیلات دکترای تخصصی / تغذیه طیور
وبسایت مشاهده
پست الکترونیک
 عنوانمجله
1 Effect of guanidinoacetic acid on performance, egg quality, yolk fatty acid composition, and nutrient digestibility of aged laying hens fed diets with varying substitution levels of corn with low-tannin sorghum Poultry Science
2 Effect of an Escherichia coli–derived phytase and a carbohydrase–protease cocktail derived from Bacillus spp. on performance, digestibility, bone mineralization and gut morphology in broilers fed different nutrient density diets Veterinary Medicine and Science
3 تاثیر گیاه دارویی بیلهر(Dormema aucheri) بر عملکرد، هماتولوژی، ریخت‌شناسی دئودنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
4 تاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخص‌های خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید نشریه علوم دامی
5 بررسی اثر استفاده از مولتی آنزیم در جیره‌های حاوی کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ریخت شناسی ‌روده بلدرچین‎های تخمگذار نشریه علوم دامی
6 پویش کل ژنومی صفات مرتبط با وزن تخم مرغ در نژاد رُدآیلندرِد با استفاده از روش های بیزی فصلنامه تحقيقات توليدات دامي
7 Effect of chelated source of additional zinc and selenium on performance, yolk fatty acid composition, and oxidative stability in laying hens fed with oxidised oil British Poultry Science
8 تاثیر سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین بر فراسنجه های تولیدی، بیوشیمیایی خون و بافت شناسی روده باریک بلدرچین های ماده در حال رشد نشريه علوم دامي (پژوهش و سازندگي)
9 اثر مکمل کلاته عناصر کم نیاز آشامیدنی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط تنش حرارتی تحقيقات دامپزشكي
10 اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی پژوهش هاي علوم دامي ايران
11 مطالعه ی پویش کل ژنوم برپایه ی تجزیه و تحلیل غنی سازی مجموعه ی ژنی مرتبط با صفات رشد در لاین اینترکراس پیشرفته مرغ پژوهش هاي علوم دامي
12 Effects of low eggshell temperatures during incubation, in ovo feeding of L-arginine, and post-hatch dietary guanidinoacetic acid on hatching traits, performance, and physiological responses of broilers reared at low ambient temperature Poultry Science
13 Effect of advanced chelate compounds-based mineral supplement in laying hen diet on the performance, egg quality, yolk mineral content, fatty acid composition, and oxidative status FOOD CHEM
14 De-oiled soy lecithin positively influenced growth performance, nutrient digestibility, histological intestinal alteration, and antioxidant status in turkeys fed with low energy diets British Poultry Science
15 Efficacy of a phytonutrient supplement at different dietary protein contents on growth performance, gut morphology, digestive enzymes activities and stress indicators of broilers subjected to circular heat stress Animal Production Science
16 تجزیه و تحلیل مجموعه های ژنی جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات وزن بدن در مرغ فصلنامه تحقيقات توليدات دامي
17 اثر افزودن سطوح مختلف پودر اِکلیل کوهی (Rosmarinus officinalis) به همراه روغن، بر تغییرات ریخت شناسی روده، کیفیت گوشت، صفات لاشه و برخی از شاخص های خونی در بلدرچین ژاپنی محيط زيست جانوري
18 بررسی اثر گیاه تشنه داری بر عملکرد، برخی از فراسنجه های خونی و بافت شناسی ژئوژنوم روده بلدرچین ژاپنی در حال رشد پژوهش هاي توليدات دامي
19 اثر استفاده سطوح مختلف منابع آلی (کیلات با متیونین) و معدنی (سولفات منگنز) بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار سویه های- لاین W36 در شرایط تنش گرمایی علوم دامي ايران
20 بررسی سطوح مختلف کروم پیکولینات بر عملکرد تولید، کیفیت تخم و متابولیت‎های خونی در بلدرچین‎های تخمگذار پژوهش هاي توليدات دامي
21 تاثیر پودر ترانگبین (Camel’s thorn manna) بر عملکرد، صفات لاشه، برخی متابولیت های خونی و بافت شناسی ژژنوم در جوجه گوشتی فصلنامه تحقيقات توليدات دامي
22 بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه های گوشتی سویه راس 308 فصلنامه تحقيقات كاربردي در علوم دامي
23 Effects of multicarbohydrase and butyrate glycerides on productive performance, nutrient digestibility, gut morphology, and ileal microbiota in late-phase laying hens fed corn- or wheat-based diets Poultry Science
24 Nutritional value of whole date waste and evaluating its application in ostrich diets ANIMAL
25 Effect of advanced chelate technology based trace minerals on growth performance, mineral digestibility, tibia characteristics, and antioxidant status in broiler chickens Nutrition & Metabolism
26 Single and combined effects of phytase and citric acid on growth performance, nutrient digestibility, bone characteristics, intestinal morphology, and blood components in meat-type quails fed low-phosphorous diets Animal Feed Science and Technology
27 اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف نشريه علوم دامي (پژوهش و سازندگي)
28 بررسی بافت شناسی برخی اجزای دستگاه گوارش، کبد و هماتولوژی جوجه‎های گوشتی تحت تیمار با اسانس آویشن خالص و محافظت شده دامپزشكي ايران
29 Intestinal microbial ecology, immune response, stress indicators, and gut morphology of male broiler chickens fed low-phosphorus diets supplemented with phytase, butyric acid, or Saccharomyces boulardii Livestock Science
30 Nutritional and physiological responses of broiler chickens to dietary supplementation with de-oiled soyabean lecithin at different metabolisable energy levels and various fat sources British Journal of Nutrition
31 Efficacy of guanidinoacetic acid at different dietary crude protein levels on growth performance, stress indicators, antioxidant status, and intestinal morphology in broiler chickens subjected to cyclic heat stress Animal Feed Science and Technology
32 Effects of water supplementation of an organic acid-trace mineral complex on production and slaughter parameters, intestinal histomorphology, and macronutrient digestibility in growing ostriches Poultry Science
33 اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی نشريه علوم دامي (پژوهش و سازندگي)
34 بررسی مکمل کردن جیره با منگنز در فرم های مختلف بر عملکرد، اجزای لاشه، هماتولوژی و برخی متابولیتهای خونی جوجه‎های گوشتی پرورش یافته در شرایط دمایی تابستان نشريه علوم دامي (پژوهش و سازندگي)
35 ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی اکسیدانی در شترمرغ های دریافت کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی، نعناع فلفلی، رازیانه و اکالیپتوس تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
36 بررسی مقایسه ای فاکتورهای عملکردی، خون شناسی، متابولیتهای خونی و بافت شناسی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر متعاقب مصرف جیره های حاوی آلژینات و فلاووفسفولیپول تحقيقات دامپزشكي و فرآورده هاي بيلو‍ژيك
37 بررسی اثر اسانس آویشن خالص و ریزپوشانی‎شده با آلژینات بر عملکرد، اندام‎های داخلی ، آنزیم‎های آنتی اکسیدانی و برخی متابولیت‎های خونی درجوجه‎های گوشتی علوم دامي ايران
38 تاثیر مکمل فایتوژنیک روی عملکرد رشد، متابولیتهای خونی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین دامپزشكي ايران
39 اثر مولتی آنزیم کمزایم بر صفات عملکردی، کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های رقیق شده مرغ های تخمگذار هایلاین W36 در اواخر دوره تولید پژوهش هاي علوم دامي
40 Growth Performance, Mineral Digestibility, and Blood Characteristics of Ostriches Receiving Drinking Water Supplemented with Varying Levels of Chelated Trace Mineral Complex Biological Trace Element Research
41 اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ پژوهش هاي علوم دامي
42 Effects of starch or fermented fiber based diets on performance, growth status, rumen fermentation and some blood metabolites in Holstein bull calves Journal of Livestock Science and Technologies
43 Determination of Iranian Soybean Meal Energy Content by Total Collection and External Marker Methods in Male Japanese Quails AGRICULTURAL COMMUNICATIONS
44 بررسی اثر سطوح مختلف مکمل چربی بر عملکرد تولید و فراسنجه های خونی شترمرغ های آفریقایی گردن سیاه (Struthio camelus var. domesticus) دامپزشكي ايران
45 اثر مولتی آنزیم بر صفات عملکرد و قابلیت هضم اجزای مختلف جیره در شترمرغ های اهلی آفریقایی 14 ماهه علوم دامي ايران
46 Effect of canola oil on blood lipid in ostriches (Struthio camelus) scientific journal of biological science
47 Determination carcass condemnation causes of broiler chickens (Gallus Domesticus) at industrial slaughter house of Shazand, Markazi province of Iran Scientific Journal of Animal Science
48 The Comparison of Egg Composition from Different Strain of Boiler Breeders at 33 Weeks of age International Journal of Farming and Allied Sciences
49 Comparison of Fibrous fraction Digestibility of Diet in 15-Months Growing Ostrich in Different level of Fat supplementation International Journal of Farming and Allied Sciences
50 Comparison of different chicken egg parameters in young and old cobb boiler breeders Scientific Journal of Animal Science
51 Effects of dietary organic acid blend supplementation on performance, intestinal morphology and antibody-mediated immunity in broiler chickens Acta Advances in Agricultural Sciences
52 Lysine Requirements of Female Japanese Quails Base on Performance and Carcass Variables from Twenty-One to Forty-Two Days of Age Iranian Journal of Applied Animal Science
53 Determination of Energy Value of Corn with Different Methods for Japanese Quails (Coturnix Coturnix Japonica) Journal of Animal Science Advances
54 Embryo Specifications at 19-d of Incubation in Different Ross Boiler Breeders Age International Journal of Agriculture Innovations and Research
55 Comparative Effects of Nettle (Urtica Dioica) and Commercial Feed Additives on Productive Performance and Blood Lipid Profile of Broiler Chickens Journal of Animal Science Advances
56 Effect of Dietary Lysine and Sex on Performance and Immunity Parameters of Japanese Quails International Journal of Farming and Allied Sciences
57 مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند فصلنامه تحقيقات توليدات دامي